SAKIT BELAKANG

Hai nak tnya ada x ibu2 spnjg pregnant sakit blkg🥹cuma sakit ni kjap dtg kjap x da,, kdg klu x tahan sgt srh husband tlg urut#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

saya pun sama. dulu sebelum pregnant, saya jenis suka bunyikan tulang badan kalau sakit pinggang belakang. lepas dapat tahu pregnant ni, husb tak kasi buat. dia risau baby. seksa sikit la bila sakit dan saya tak boleh bunyikan tulang heheh tak sabar lepas bersalin, ini la perkara utama saya nak buat😂

Sya bru masuk 5 weeks mmg stiap mlm rasa sakit pinggang blkg. Seeloknya bykkn bereht sbb kita tk boleh lasak awal preggy.

Sama la saya pun. Ada kdg² tu sakit belakang sampai x larat nak jalan. Nak baring pun x selesa