Tummy Time

Hai, nak tanya. Baby nangis masa tummy time, mama2 akan angkat atau biarkan saja? Tummy time tak sampai 1 minit lagi. 😃

Tummy TimeGIF
2 Các câu trả lời

Jadikan tummy time tu menarik. Letak mainan kaler terang depan dia/ cermin/ letakkan satu dulang air yang ada mainan warna teran dalam tu/ letakkan mainan gantung gantung depan dia. Kita pun meniarap atau baring satu level dengan dia

Buat 5minit sehari pn ok. Nti dia dh biasa, blh buat pnjg sikit.

1y trước

Xpe. Buat kejap2 pn ok. Xperlu straight 5 minit