supplement

Hai nak tanya untuk suplement obimin kalau kandungan baru 8w boleh consume tak? Dan perlu dapat saranan doktor ke kalau nak consume ? Sebab skarang ni saya makan acid folic , ubat tambah darah , vit & duphaston jer . Sebelum ni pernah gugur 2x dan sekarang ni kandungan yg ketiga so kalau boleh nak sangat2 jaga . Boleh x share supplement apa yg baik untuk kandungan . 🥺#pleasehelp

1 Trả lời

boleh jea sis, lagi baik sbb obimin da complete semua dlm tu. sy masa 6minggu haritu doc klinik swasta da provided obimin 😁