Warna Najis

Hai , nak tanya . Normal ke kalau najis anak warna hijau macam ni ? Anak saya fully fm . #firstmom

Warna Najis
3 Các câu trả lời

mcm aritu saya tnya doctor dia ckp najis color apa pun xpa asalkan xkeras.. n baby saya kalau minum fm mmg najis color hijau gelap ni. lanie saya dh kurangkan fm. byk direct feeding. najis dia color mustard

dia meragam tak ? kalau meragam susu fm tu tak sesuai utk dia . my baby pun mcm tu that day . kalau dia tak meragam means okay . kalau demam , meragam sis mom kena tukar susu .

1y trước

Meragam malam je , siang dia okey . Kentut pun kerap . Tu tanda kena tukar susu ke ?

normal. kandungan iron dlm susu fm tu tinggi

1y trước

sama2❤️