Minyak Rambut Baby

Hai nak tanya mummy semua minyak rambut ape yang lebatkan & lembutkan rambut baby paling mujarab dan cepat berkesan. Baby sekarang 2 bulan rambut cukur bantal 😅

2 Các câu trả lời

Hai. Saya pernah sapu minyak tropika kat rambut anak Alhamdulillah cepat juga tumbuh rambut tapi part lebat tu depends keturunan mungkin. Kalau bapa/ibu nya memang jenis lebat mungkin akan lebat

Hii...saya guna minyak zam-zam je sis...ank sye pun ckur bantal....skrg dh lebat sikit rmbut ank sye