Anak 2 bulan batuk2

Hai. Nak tanya mommies yg berpengalaman. Anak saya baru nak masuk 2 bulan batuk2. Budak bawah setahun mmg takde ubat kan? Kalau pergi klinik pun doc akan bagi neb. Ada effect akan datang tak neb tu? #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

doktor bagi neb kalau batuk berkahak. kalau batuk kering cuma perlu menyusu dengan lebih kerap. neb takde effect jangka panjang. cuma cairkan kahak sahaja

1y trước

Ohh yekee. Okay2 thank you mommy

anak sy sebulan lebih batuk2 bunyi kahak doc bagi ubat xde neb doc ckp bagi skit xpe 1ml lpas 3 hari ok dh batuk dgn kahak dia .