Kantung tidak turun

Hai nak tanya la,,,kantung nie tak nk turun la,,,kalau cuci nnt sakit tak,,,saya kne cuci dekat hospital kerajaan...

6 Các câu trả lời

sy pn gugur sbb kantung tak menjadi..2mnggu trun darah 14/6 turun abis masa pergi kecemasan nk serah diri untk cuci..last2 doktor ckp dh bersih..17/6 dh berhenti darah ni 22/6 kluar coklat2 sikit smpai ke hari ni..

saya pernah cuci... taksakit sangat.. kena rilex².. lama dah ke tak turun tuh.. jgn biar nanti kena jangkitan lagi bahaya... takpun boleh mkn nenas.. bertungkuuu

dh brapa lama tak turun..baik awk pg hspital cuci..takut jdi bgkai dan jangkitan kuman dlm rahim..rosak rahim awak nnti..nk pakai lama dikk

saya hari tu makan nenas, sekejap je selepas berapa jam kantung terus keluar tanpa cuci

sy dlu mkn nenas minum air kelapa muda.. Alhamdulillah complete miscarriage.. xkena dnc..

3mo trước

sy pun mcmnii jgk.. twin lagi tuu.. 😅.. xsampai 2 minit kantung kedua kluar.. sakit mcm senggugut jee...

cuba makan nenas