Bersalin di HSI Johor

Hai. nak tanya. Kat HSI JB suami boleh teman ke masuk LR? suami kena buat apa ek? kena buat covid test ke? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Better buat covid test sis, just in case kalau diorng mintak. Sbb saya tanya kawan2 saya diorng kata kena buat covid test.

kwn sy bru branak di hsi... kalau branak vaginal birth boleh teman..czer xboleh

1y trước

alamak..x sempat tnya..rasanya xperlu sbb kalau x ,mgkin dia ckp td..sbb sy share hosp negeri sy tak boleh suami.teman kt LR...terkjut dia dgr..sbb hsi boleh je;)