makan banyak

hai nak tanya kalau preggy 6 weeks+ then mkn byk perut mengah ade effect pape ke dkt kandungan?? #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

tngh bole mkn tu mkn jer sis.. nnti dah x bole mkn tuhan je yg tahu siksa nya.. sy awal2 hri tu pn kuat mkn.. skrg ni xde dah tgok mknan pn loya

2y trước

saya pun sama. masa awal² tu semua boleh telan. punya la happy. tp bila dh masuk week 6, tengok nasi pun dh x boleh. klau mkn nasi ja, perut auto bloating.

xde effect perut bru nk serasi dgn keadaan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

X dpt join

effectnya naik berat badan je mummy tak ad apa punn sy pun gitu pastu berat pun naik hahahaha

2y trước

hahahaha betul la tu . tu yg kdg2 ghisau dibuatnya .

Tiada effect pd kandungan