Batuk & kahak berdarah

Hai nak tanya kalau batuk batuk sampai senak perut lepastu buang kahak ada darah, nak pergi klinik atau emergency ? Pleasee saya first pregnant 19 Weeks risau sangat dah 4 hari batuk

4 Các câu trả lời

mungkin sbb kerap batuk, tekak jd luka.. tu yg berdarah tu.. klau sis was2, g je klinik.. nnt doktor bg ubat yg sesuai utk ibu mengandung☺️

Sy warded 4 ari kat spital on antibiotics

Sis.. Same cm sy la.. Sis hg check klinik?

2y trước

Saya pergi tapi doc ada bagi ubat selsema dengan cair kahak, tapi saya tak makan, saya banyakkan minum air masak, masa nak tidur and baru bangun pun saya minum. makan buah oren, makan bubur & sup. lama lama okay, kena void makanan bergoreng and makanan yg buat kita batuk, jangan bau asap rokok/habuk nanti makin batuk, saya punca jadi teruk batuk sebab hidu asap rokok

Jumpa doktor sis :(