buku pink

Hai nak tanya, dec 2019 sy baru lepas keguguran ( first baby ) mase kandungan usia 9 weeks . If sy pregnant lagi adakah patut sy buat buku pink awal ya ? Ada sapa2 boleh bagi info tak

2 Các câu trả lời

Mcm saya... saya bulan 12 gugur ...bulan 1 mengandung balik... saya rujuk swasta sepanjang pregnant.. sampai 13minggu baru saya buat buku merah.

5y trước

Hehehe alhamdulilahhh rezeki awk . Sy belum ada tanda mengandung lagi. Belum ada rezeki lgi kot. Harap2 bulan depan tak mai period lah 😁 tq tau sis infonya