Tak boleh makan kicap, mitos ke betul ?

Hai, nak tanya... betul ke kalau pregnant x boleh makan kicap ??? Nanti baby kulit gelap... ?? ???

60 Các câu trả lời

Kalau parents kulit gelap ta mkn kicap pun ank bleh gelap..mitos sis..

Haha, mitos je awak, kalau dah mak pak putih xkan tibe2 anak gelap pulak

Hehehe.mitos jer sis..sy prgnnt dh 8bln..still lg mkn kicap lau tliur..

mitos..follow dr imelda balchin alhamdulillah bnyk yg kita dpt pelajari

Saya makan kicap anak2 keluar semua putih melepak.hahaha. bobok je tu

🤣habis klau selalu minum jus apple bb kuar hijau ke???

Kalau minum sirap bandung baby jadi pink ke🥴

Mitos , warna kulit baby xde kaitan dgn pemakanan ibu

sy dulu first baby mkn kicap ank lahir cerah je hehe

Sy makan je,masa anak sulung bby ok x Mcm kicap🤣