Minta bersalin 37week

Hai mumy2,blh ke kta minta bersalin awal 37week dekat dokter..?.sya golongan dgm on diet..

3 Các câu trả lời

tak blh pn. gdm on diet akan tunggu sampai due date. gdm on insulin n ubat akan serah diri 38w. Unless awak n baby ada lain lain sebab utk bersalin lebih awal. 😅 Semoga dipermudahkan ya pn

cuba puan bnyak kan berjalan ke..turun naik tangga ke...sy kerap berjalan skg NIE 36weks 3day..baby dh betul2 dekat jalan dia dh..tnggu masa je🤭

xboleh. unless doctor yg suruh.