Pergerakan baby

Hai all mum,nak tanya klau kandungan da mau 36 week ni memang pergerakan baby kurang ke?,baby gerak juga,kiraan dia pun ok juga tapi bukan macam sebelum ni active ja,skarang sa rasa macam makin sikit pergerakan dia,memang macam tu ke?

1 Trả lời

Normal. Selagi kiraan cukup dan dia active okay lahtu. Dia kurang gerak sebab ruang dah semakin sempit jadi pergerakan dia pun agak minimum. Tapi kalau awak rasa dia betul2 kurang gerak terus ke hospital ye