Baby dlm kandungn 7bulan

Hai mummy2 nak tnya ..ada kaa sma mcm saya berat baby dlm kandungn msa usia kndungn 7bulan hnya 849.37g dn air ketuban kurang dktr kata ..smpi kkia suruh saya buat detil scan .. risau

4 Các câu trả lời

saya sama Macam awak,waktu scan di KK .. doktor bagithu air ketuban sikit.and doktr KK Coll hospital untuk scan semula untuk check air ketuban.. bila ke hospital scan.. doktr bgithu air ketuban semua ok normal tak ada apa² mslh.. air ketuban buat kn kita risau.. cuba awak amal kn minum air bnyk²,mkn buah buahan yang bnyk air.. insyallah pasti air ketuban awak akan normal semula

hai ibu . ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

buat je detail scan. Insha’Allah takda apa. kena makan tembikai & minum air putih byk sikit utk tambah air ketuban.

ada experience parents penah gthu sy kalau nak tambah air ketuban tu, minum air kelapa. sy xthu betul ke x. cuba la try