Team due jun🤭

Hai mummy2 ada tak sama sy due jun? mummy2 dah tahu jantina ka?bby apa ye?sudi kongsi meh la sembang2..sy girl insha allah🥰slong boy ke2 harap sangat girl..dtail scan cakap girl,doktor kk pon cakap girl.. harap2 betoi la kluar girl dah mama beli banyak barang pink🤭🤭🤭🤭

38 Các câu trả lời

Dah detail scan doc kata boy Alhamdulillah. jarak dgn abgnya 5+ thn abgnya nak adik boy ayah dia nak gegel sy mana2 je. sebab lama sgt tunggu yg kedua ni hehe boy atau girl..kmi ttp bersyukur...

In sha Allah girl jgk. Dh tk larat tgk pink, sy blikan bju wrna hijau n lain2. Kne cari bju adik sy (beza 14tahun) sbb mak sy simpan lg. siblings smua girl jd bnyk bjunya. 🤣🤣

Hi , sy pun due on june. Semalam buat scan detail, and he is a boy ! 🥰😛 doc kk pun cakap boy, husb pun nak boy sebab dia kate nanti boleh jaga adik2 dia nanti..😁

saya pun 20/6..alhamdulilah scan doktor cakap baby boy..tapi bg saya mana2 pun xpa bersyukur sangat2 2tahun 4bulan menanti zuriat yg pertama... firstmomtobe

2y trước

ha sama la kami pun baby boy😍

saya due 5hb/6 insyallah boy, Dua kali scan boy kat luar kat kkia haritu die tak nahi Tau jentina apa? tak taulah ujung bulan ni masuk 30 weeks dorang akan scan lagi😂

sy due 25 June ni hehehe tak dapat agak lagi sbb mak sy nmpk sy pmalas hahahha dia kata pmalas ni slalu baby boy dgan suka makan masin je Manis tak lalu langsung hahahaa

2y trước

ank first sy boy awak..tapi rjin lap meja kemas dpoq 24jam..jangan ad stitik air tumpah trus lap😂lepas tu klau ad spaa2 buat sepah tempat sy kemas nak nangis rasa🤭 yg ni pulak scan 2x ckap girl..xbrpa rajin mcm prgnant dekat abg..sedang2 sja..buat keja ikut mood😂😂yg abg siap rjin make up nak ppi merah sllu😂yg ni tak..malas make up pkai bedak bby ja..rimas pkai mcm2 dekat muka..lain beno pembawkan dua2 ni..tunggu kluarlah boy atau girl🤭

sy due 2/6, scan dh 3x, 1st scan d sonobee boy, 2nd scan KKIA girl, 3rd scan d private boy. esok scan lagi kat KKIA ye, kta tengok mana yg kena haha

2y trước

due kitaa 3/6 . hehehe beza sehari je . kalau dapat 5/6 dah aniberseri mok pok dia tunang hehehe . moga segala urusan saya dan mommy² dipermudahkan. amin ya rabb

Saya hujung bulan jun. Tak scan jantina lagi tapi barang baby dah beli sikit sikit. Beli warna unisex, both gender boleh pakai. Hehe 🤭

Saya pun due middle of june. Saya baby girl sbb memang nampak burger masa scan ❤️ bju pun saya beli variety xtumpu pada pink sangat hahaha

2y trước

haha sy trbeli pulak..awal niat sblum kluar kedai xnk pink2..skli time beli tangan gatal amek pink😂

Hy mummy .. dah scann dan boy again sokey je Asalkan sihat cukup sifat lhir dgn mudah Saya bakal czer juga dan srah diri 2w awal due 22/6

2y trước

kta geng bakal czer 3minggu awal😅