Menyusu smbil berdiri

Hai mummy2, ada tak baby mummy2 yg lebih suka menyusu bf sambil berdiri. Baby saya sejak umur 3m bila nk start bagi susu tu xsuka menyusu duduk or smbil baring. Mesti nk kena menyusu smbil berdiri dulu,da 5-10minit baru la sy boleh duduk. Kdg rasa stress penat nk kne ayun2 jdi buai,lately nk menyusu sambil sy berjalan2 plak

13 Các câu trả lời

Tgh nursing strike. Penah alami. Seminggu juga mcm tuu. Berat bdn mak ya pun smp turun.

uishhh penat tu nk dukung..berapa kg bb.mau patah tangan 🤭.bb sy Jenis nk baring je

skrg berat bb da 7.25kg.. betul rasa lenguh tgn ni..