38 Minggu 2 Hari

Hai mummy semua, saya first mom. Saya jadi risau sampai sekarang masih tak ada tanda2 bersalin. Dr kk dh bagitahu kalau masih tk bersalin 2/7 kena serah diri dah untuk induce. Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy dah 38 minggu 5 hari pun masih takde tanda. smlm baru discharge dr hospital sbb bp tinggi 😅 doc kata kalau tak bersalin lg 1/7 kena serah diri utk induce

Positive je mummy..saya anak pertama baby still taknak keluar sampai da terlebih hari..last serah diri untuk induce