Cucuk 2bulan

Hai mummy ! Nak tanya lepas cucuk dua bulan anak ada tunjuk reaction yang lain tak dari sebelum nii ? Macam my baby , dia tidur nak merap susu pulak sekarang . kalau letak je terus bulat matanyaa 🤭 hari kedua untuk pengalaman baru ni 🤪 #cucuk2bulan #newmom1stbaby

2 Các câu trả lời

bby sy takde tnjuk apa2 reaction. smpai la cucuk 9bulan. sekali dtg demam panas, cirit birit lps cucuk. bby xbg chance ibu dia pergi kerja. udah 1 minggu cuti jadinya.

1y trước

yeke ? ahh risau . alhamdulillah baby saya nampak okey cuma kuat merap pulak sekarang😂

takda apa reaction cuma dedar sikit badan. lepastu ibu dia yg demam dah 3 hari ni😂

1y trước

hahah dia transfer demam ke ibu pulak 🤭