Normal ke demam?

Hai mummies. Sejak mengandung tak pernah lagi demam. Nak dijadikan cerita pagi tadi dalam jam 4 lebih macamtu badan panas sangat. Pergi klinik doc prescribe ubat lower dose. Nak tanya, mummies kat sini ambil masa berapa lama untuk recover ya? Zaman bujang dulu memang prefer higher dose sebab tak suka sakit. Ni kena tahan sebab ada baby. Kandungan dah 15 minggu++. Harap ada mummies yang sudi bantu/kongsi pengalaman. Terima kasih 🥰 #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

normal je demam. tapi saya pun kena time 35w, time husband demam dulu , tak jangkit pun, anak buah balik terus jangkit. 😅 . g kk mmg diorg bagi panadol je , tak bole nak makan ubat sebarangan da. amik masa 2minggu juga la nak hilang.

2y trước

Terima kasih sudi kongsi pengalaman. Demam Alhamdulillah dah kebah dah. Cuma batuk je kekal begitu 😂 sabor jelaa

sye last month demam teruk at 6m. sampai mengigil mlm tu. mcm kena bentan. mkn ubat doctor bagi je. lps tu kerapkn mandi. esok nya dh sihat.

2y trước

Alhamdulillah baik terima kasih ya sudi kongsi pengalaman 🥰