new mom here

hai mummies. saya baru melahirkan anak minggu lepas. baby asyik nangis sebab susu badan saya tak banyak jadi topup susu formula. saya jadi stress waktu dia nangis saya tak dapat tenangkan dia 😭😭 rasa parents yang useless sangat 😭

1 Trả lời

kalau stress pun boleh sebabkan pengeluaran air susu jd kurang. sy pernah rasa lpas bersalin anak pertama. sabar la sis,anak lahir sihat pun Alhamdulillah. fikir yg positif je,biasalah baby tengah sesuaikan diri diluar