klinik tanpa buku pink

hai mummies 🥰 nak tanya bole ke nak berklinik tanpa buku pink? sebb saya dah 33weeks and sepatutnya 10/11 ni ada appointment . balik kampung haritu rushing sebb ada emergency. klinik pula pegang buku and saya pun tak tahu kenapa. bila nak minta drg hantakan buku tu , bnyak bagi alasan and dah dekat seminggu drg tak hantar2. so, masi bole buat ke appointment kat kk lain?

2 Các câu trả lời

puan boleh je pergi ke kk lain dan inform dieorang pasal ni. insyallah takde pape halangan.

bole inform