bibir kering bengkak

hai morning mommies. nak tanya ada tak masa preg ni bibir bengkak kering merekah. aduuuu ni dah kali kedua dah. tak selesa sangat. kalau ada tolong suggest ada ubat tak?🥹#firstmom #14week

1 Trả lời

kalau bibir kering puan try pakai pelembab bibir contoh mcm pakai vaseline ke...dan juga minum air kosong byk supaya bdn tidak alami hydration..kdg2 sbb kurang minum air pun blh jd bibir kering selain drpd dsbbkn faktor cuaca pns....mg cpt sembuh..aamiin😉✌🏻t8 care

2y trước

tapi saya memang minum banyak air dan memang dah always pakai vaseline. mungkin ini pembawaan saya btw thanks