Minum gaviscon adakah berbahaya?

Hai momy yg ada sini , nk tnya bolehkah ibu hamil minum gaviscon utk kurangkan pedih ulu hati yg rasa nk tbakar?

2 Các câu trả lời

Boleh je mummy! Takde masalah pun nak minum gaviscon atau eno masa pregnant. Selain tu, mummy cuba minum dadih. Petua orang dulu dulu

2y trước

dadih utk buat agar2 tu ke momy ? sbb sengsara betul asyik muntah kuning gara2 gas nya

Sy byk standby stock gaviscon, dalam handbag, dalam kereta, kat peti ais rumah..😅

2y trước

sya pun mcm tu skrg mommy , payah nau pndai dtg gastri saat mengandung ni