Seram sejuk nk bersalin hahaha😂

Hai momy skrg sy 36 week dh anak no 4 tapi masih debar seram sejuk nk menunggu contraction. Ank sblum ni semua normal. Tp tu la tetap nervous sb tkut nk byg perasaan sakit meneran tu, even tahu lps bby keluar dh lega😂 kali ni jd makin nervous pula sb plan ni last baby dh. Ibu2 cmne? Okay ke semua menunggu sakit hahahaha😆

11 Các câu trả lời

Puan anak ke-4 pun seram sejuk apatah lagi sy yg anak sulong ni, bergegar lutut rse nyaa😩😩