UBAT UNTUK HB

hai momy , nak tanya.. sebabkan Sya dh 3x tukar ubat dari kk bagi untuk hb tetap tak naik , syaa g farmasi tanye selain ubat d mnum ubat apa boleh naik kan hb dan okey , dorg suggest Yangg ni . ada ka momy2 sama yg pernah ambik nii untuk hb ? Okey ke berkesan ? Boleh bagi feedback?? Kitonyo dah 33week . #Sharing_dong_Bund #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

UBAT UNTUK HB
1 Trả lời

Kk belom bg cucuk iron drip ke? Sy dulu 33w hb still low lg walaupun dh mcm2 mkn terus kk bg iron drip lepastu terus naik hb sy sampai lepas bersalin

3t trước

hrtu dah naik , ke 11 Dr kata xpyah dh drip . MCM ape jaa pdhal tggu sbulan juga d bagi tempoh dua minggu dua minggu . nnti turun lagi hb tak tau cmne tu tanye kot ada minum ubat ni oke ke tak 🤭