induce belon

hai momy . harini saya admit ward sbb gdm on dc dan td baru ja dctr induce belon . mohon doa momy2 sekalian semoga dipermudahkan proses bukaan pintu rahim dn proses norita bersalin nanty 😇

9 Các câu trả lời

alhamdulillah momy . saya dah melahirkan td pagi jam 11.30 . semoga momy2 bakal bersalin dipermudhkan proses bersalin nnty .Aamiin😇

2y trước

bergantung badan masing2 sis . ada org sekejap ja belon tu jatuh . saya dctr pasang 5.30 petang 4/2 , tanggal 5/2 jam 8 pagi dc buka kan tu belon pintu rahim dah buka 4 cm . terus hntr labour room . jam 11.25 nurse pasang induce air jam 11.30 terus beranak . sakitnya drip air tu allah ja tahu tp proses bukaan terus laju&terus beranak .

Memang kalau gdm dc kena induce belon ke kalau admit ward , sebab saya 12/2 ni kena admit ward sebab gdm dc , sakit takk ? Takutnyaa

2y trước

same la serah diri 12/2.. haha dok pulun exercise ni taknak induce jgk 🫠

Amin, semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Saya 23/2 ni kena admit kalau tak bersalin lagi

Semoga dipermudahkan doa kan saya sama 11/2 ni kena masuk wad sebab baby besar

semoga dipermudahkan kan ya 🤲sy next week admit kalo xbersalin lg mggu ni

Semoga dipermudahkan urusan mama..doakan sy juga..harini induce belon juga..

aminn.. semoga dipermudahkan urusan sis ya

semoga di permudah segala urusan sis amin

Aamiin moga dipermudah urusan