Paha bayi menghitam

Hai momy , baby saya baru 4bulan 21 hari tapi paha menjadi semakin gelap , adakah daki ? Atau sabun yg digunakan tak sesuai , sbb celah2 tak gelap pon , ada tak solution untuk hilangkan gelap tu ? ##ingintahu #firstmom #First_Baby #BabyBoy

Paha bayi menghitam
2 Các câu trả lời

Selalu kalau macam ni sebab pampers ketat. Bahagian getah pampers tu melekat lama kat celah paha.

1t trước

Okay noted , tq yaa untuk jawapannya