Positive or negative

Hai moms,klu mcm ni nampak tak line samar tu ?positive tak ye ?skrg dpo12.. #pleasehelp

Positive or negative
7 Các câu trả lời

mcm samar²...nti sis repeat test lagi Kalo makin terang Alhamdulillah rezeki...Jaga diri jgn buat keje berat³ and Jaga pemakanan ye..bnyk Kan rehat... folic acid jgn lupa makan jugak...🥰

insyaAllah ada tu sis. sy pn aritu buat samar cmni tp sy yakin sy preggy, alhamdulillah skrg da 3bln

Nmpk ada double line samar2 tu 🥰 insyaAllah ada tu, terus mkn folic acid n minum susu ye

pregnant sbb baru lagi aritu pon saya mcm tu lepas 8week baru cherck kt klinik baru nampak

macam nampak double line. lagi 2-3, hari awak repeat test. semoga dipermudahkan 💕

Positive tu saya baru je mcmni last week, nanti keep repeat ok

2y trước

Inshaallah.. ada tuu, dip n tell yg saya pakai tu 2hari sbelum period, mmg samar

ada tu..nnt test lg sampai line terang