bersama semasa trimester 1

hai moms semua.. tak apa ke kalau selepas bersama suami ada keluar darah semasa trimester pertama?? boleh ke saya terus jumpa doktor? tetapi darah sedikit sahaja.. #SeriusTanya

1 Trả lời

1st trim elakkan bersama sis, sbb kandungan lemah lgii, klau dh terlajak cani, just monitor ada sakit perut tak, ada rasa cramp² bawah tu x, n klau darah keep keluar walaupun sikit², better jumpa doc utk pengesahan .. mybe doc akan bg ubat kuat rahim utk stopkan darah tu .. 🤗