spotting / bleeding

hai moms ,, saya 12 week. pagi tadi saya bleeding macam ni .. otw ke hospital .. anyway ada tak yang berpengalaman .. nervous jugak nihh .. kot2 yang ada pengalaman .. baby korang okay tak

spotting / bleeding
7 Các câu trả lời

pengalaman saya, untuk ilmu kita smua malm tu boleh bersama pula dengan suami..lepastu keluar darah macam ni esok saya ke klinik takut sangat dan menyesalnya lahh...ALHAMDULILAH KANDUNGAN OK...dr kata luka jd kalau awal2x tu jangan lah bersama

sy prnh mcm ni.. tpi tak ke klinik.. last² sy gugur.. complete miscarriage.. gugur kat rmh.. kantung tu kluar .. baik awk p hospital cepat

kalau bleeding macam nie tak ok sis.. better ke hospital check.. harap yg baik² buat sis dan baby ya

pengalaman saya kalau bleeding banyak atau penuh satu pad, tu tanda tak ok. cepat2 pergi check.

based on pengalaman saya pun tak ok ni.. cepat2 ke klinik, doa & kuatkan semangat ya

pengalaman saya tak okay. refer hospital cepat2. Be strong , doa banyak-banyak

pnglmn sy xok tp tgk lh apa dktr kata nti..