Anak taknak cakap

Hai moms . Normal ke tiba-tiba anak saya taknak bercakap ? Sebelum ni pandai juga sebut mamam , babah , air , lari , hai , bye . Tp sekarang langsung taknak sebut apa-apa . Asyik menjerit je . Sekarang dia setahun 6bulan .

2 Các câu trả lời

Tak normal. Unless mommy bg masa utk dia keluar balik perkataan2 tu. Bg masa sebulan ke tgk dia ada ckp tak bye semua tu

Skrg anak dh ckp balik ke belum . Kalau kita jrg refresh anak diorg boleh lupa apa yg diorg peenah sebut

4mo trước

alhamdulillah da ok . dah pandai cakap " nak nasik " walaupun masih banyak vocab alien 😅 tp ok la kot .