Kandungan bay kepala besar

Hai moms , ada x yg pernah alami . waktu scan 24 minggu 5 hri .. kepala baby lbih besar 26minggu macam tulah .. doc dah cek tapi x dak apa2 .. smpai sy kena rujuk pkr yg scan .. doc bgi jgak sy sedap hati..dia cakap "scan ni mcm mata ksar sja , ada je waktu scan kpla baby kcil , lahir2 normal je, insyaAllah nanti baby kamu pn lahir normal" .. sy pnya rsau dan susah hati ni .berhri2 mikir🙁 smpai x smngat .. nk cpt2 baby ni kluar 🙁 .. ni anak kedua .baby boy scan hritu ..ank ptma pn boy jgak .. #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

ye betul tu mommy .. scan tu anggaran je .. macam anak sulung saya scan n berat 2.5kg .. bila bersalin 2.14kg je ... n alhamdulillah semuanya normal n baik

xpe..klau sis ada duit lbh sis g klinik lain utk dpt second opinions utk scan blk.