Senggugut masa first pregnancy. Is it normal?

Hai mommys... last 3 day ada cube check upt.. dah 3 test dah buat. Semua tunjuk positive. Tapi, normal ke kalau rasa mcm period pain, sakit senggugut. Sakit pinggang. Tp dia tak lah seteruk time period.. cuma dia kejap sakit kejap tak.. Is it normal? Saya baru first time pregnant. Tu yang risau sgt tu ?

11 Các câu trả lời

Better terus g check ke klinik.. Consult dgn dr.. Sebab x rugi pun.. Sayangkan kandungan kalau betul2 dh ada..