delay period ke brapa upt positif

hai mommy..nk tnye..mommy dlm ni brpe ari delay period baru upt +ve??sbb sye bru 3 ari delay..period sye last buln lpas ...buln ni tak period lg...smlm dgn klmarin sye test upt tp result -ve...pg td sye test,ade naik 2 line..tp samar sgt...itu pon lpas seminit dua cmtu bru nmpk line yg samar tu...takot nk brhrap sbb sye bru lpas ggur 2 buln lpas..

12 Các câu trả lời

saya delay period 20 hari baru buat UPT.

2mo trước

yeke sis??sblom cek tu ade simtom tak??

1 hari lewat cek upt dh positive

2mo trước

yeke...syok nye...sye baru 5 ari lewat..tknk cek lagi...bia dlu