risau

hai mommy..kandungan sy br 5 bulan,tp baby kat dlm perut terlalu aktif bergerak d bahagian bwh perut.adakah ini normal?kadang kala sy menjadi risau..?

21 Các câu trả lời

Normal je tu sis . Lg baby aktif . Lg sy suka . Rsa dy kick tu smua .

Baby aktif sangat tak boleh. Tak aktif langsung lagi tak boleh. Jd buat la cek up

5y trước

Betul.. Nurse pun pesan mcm ni.. Kalau aktif berterusan selama 2 jam cecepat g hospital takut baby tgh struggle sbb terbelit dgn tali pusat dia..

Mksud awk tu aktif setiap min ke mcm mana?aktif yg mcm rasa baby mengeras ke?

5y trước

ooowh..sy pun ada jg buat mcm tu,mlm tu ja la dia aktif sgt,tu yg sy risau sgt,gerakan dia mcm tenga main bola ja kat dlm perut tu😅,xjg mengeras.

owh....alhamdulillah..tq sis ..br lega rasanya😅

Sy pun tgh alami .. lagi2 wktu mlm aktif sungguh 😅😂

owh...ok..tq ya...xpasal2 jd risau plak sy😅

owh...alhamdulillah..tq

alhamdulillah..tq ya.

normal sis ...

owh...ok2..tq