Sakit perut

Hai mommy2 semua..nak tya pnah x sakit perut cam sakit contraction tu..tapi kejap2 je..mama bru 5bulan..xtaw la salah mkn ke ape..bile mama sakit perut..papa pon sakit perut sekali..xpnah MCM ni

4 Các câu trả lời

Saya pernah rasa..lepas tu tgok kalau2 ada bleeding..ada yg cakap baby membesar xpun dia berpusing..dia jdi mcm contraction setiap 10 minit..saya just minum air banyak2 saja..alhamdulillah ok esok tu..kalau sis risau blh cek hospital ya

doktor saya kata kalau rasa macam tak normal, pergi hospital terus. sebab kalau apa² jadi doktor boleh cuba selamatkan baby. kalau mommy rasa tak sedap hati rasa macam tak pernah sakit macam tu, better pergi cek yaa.

Sy pernah jdi sy ada baca ada yg ckp tu braxton hicks tpi sakit sehari je .

better p cek awak. risau saiz pngkal rahim memendek. jgn lambat ya