Berat baby 31 weeks

Hai mommy2, normal ke berat baby 31weeks 1.6kg, ada tak sama mcm saya doktor KK suruh refer dekat Hospital ? mommy2 ada pengalaman tak? boleh kongsi

15 Các câu trả lời

Saya scan 5D masa 29w6d baru-baru ni. Sonographer kata berat baby saya 1.4kg. She said should be ok. Saya tunggu next appointment dengan doctor saya tengah bulan ni. Hopefully baby membesar dengan baik. Dah masuk 3rd trimester ni memang cepat risau macam-macam benda. Pasal berat baby pun dah start nak risau. Sebelum ni relax je hehehe.

Sesetengah doc practice strict sikit. range normal 31wk 1.6-1.8kg. Kira normal je berat baby awk. Takpe, refer hospital pun bagus, lagi detail doc check 😀

sy 31w jgk. last week scan KK. hrini scan swasta. 1.6kg berat. doc ckp ok xde masalah. baby sihat semua. berat pun sesuai umur kandungan.

Sy scan 32w bby dh 2kg. mungkin refer ke pakar sbb bby kecil. apa pun dia byk2 moga semuanya dipermudahkan ya

1y trước

sy 34w baby 2.1kg je .. doc kata kecik tapi takpa sbb sy pun jenis kecik ..

Sy masa scan 31w, berat baby 1.6kg++ juga. Doctor ckp okay, baby growing well 😇

Rabu lps sye scan kt hspitl berat bby 1.6kg mse jgk 31week tpi dktr ckp bert norml

Saya 31weeks baby 1.9kg doktor pakar kata ok .. takda suruh refer memana pun

Saya 31weeks berat baby 1.5kg..tapi takde pulak suruh refer hospital

Eh sama la dengan saya scan 31week berat 1.6kg je dokter ckp okey je

1y trước

Sy pn 32w bby 1.9 doc ckp ok jer

saya waktu 30 weeks berat baby 1.68kg sonographer kata okay je