Baby cot/katil baby berbaloi beli atau tak

Hai mommy2 nak tny memandangkan ni bkl first baby sya. Nak tnya mommy2 yg dah ada pnglmn anak, okay tak beli katil utk baby? Atau berbaloi beli katil baby yg besar skli blh pakai umur hngga 7 tahun.. minta pendapat semua tq 😘

2 Các câu trả lời

kalau sy, beli babycot. walaupun sy beli babycot ikea 2ndhand je, dah dekat 2 tahun guna, berbaloi sgt2. kalau nak beli katil baby yg boleh pakai lama, make sure katil baby tu safe for babies, yg ada pagar keliling untuk elak baby jatuh katil.

saya beli babycot utk anak sulung. inshaAllah yg kedua ni pakai yg sama je, tak nak bazir