39Week Belum Bersalin

Hai mommy2 ada yang sama due dengan saya 11/01? Hari ni saya genap 39w namun belum Bersalin.. tanda2 xda lagi.. cuma sakit mengeras, sakit ari2, sakit pinggang... Bersenam dah tapi belum ada tanda2..

15 Các câu trả lời

sama dengan saya , 10/1 tapi takde tanda tanda langsung 🥹

9mo trước

saya pun sama..due 11/1...isnin jmpa pakar o&g..maybe terus masuk wad..saya gdm on diet....

Saya due 9/1 ,situasi kita sama sis .Tanda takda turun lagi .

9mo trước

senaman dah buat tapi masih takda tanda² ,cuma perut mengeras² tapi tak konsisten .

sya 11/1 tpi dh bersalin 4/1 😇😇

9mo trước

wahhh.. alhamdulillah sis... lega dah hati tu... Selamat berpantang..

Sy due 7/1 blm bersalin lagi

9mo trước

Blm esk kena serah diri kt hospital

Sya due 11/1