kurang menyusu

Hai mommy semua.. Saya susah hati skrg ni sbb anak saya 3bulan kurang menyusu,2 3 hari dia baru jadi. Lani dia dh pandai isap jari, salu isap jari ja.. Susu dia tak bapa mau mnum dah.. Saya fully bf.. Tlg mommy semua, mcm mana nak buat?

2 Các câu trả lời

Die baru dapat rase tangan dia.. Anak saya pon mcm ni jugak bulan lepas, lepas 2hari tu baru ok mybe sebab dia exited dan sedap hisap jari tu 😂 tapi kalau berterusan lama sis bawak jumpe dokter lagi

Cek mulut dia. Kalau2 ad kulat susu ke. Sbbkan dia sakit n xnk susu. Klau kurang susu bhya jugak. Tkut anak dehydrated.

5y trước

Takdak. Mulut dia bersih. Td bawak p kd, misi cek pon, mulut dia takdak apa