Hb low

Hai mommy semua nak tanya macam mana nak naik kan HB. Selain dari makan ubat

14 Các câu trả lời

sy pon asyik low jgk hb..ubt biasa smoa xbkesan..dktr soh mkan mntfor..sy mkn shri 2bji mnom dgn air limau kasturi tnpa gula alhamdulilah berkesan..mcm bsok nk ke klinik mkn jgk jmbu btu

try susu R-Rayyan sis. saya amalkan susu tu.. hb naik serta merta. 10.4 naik 11.5 doc siap pesan soh amalkan trs jgn skip 😇😊bacaan gula pun cantik. doc siap puji lagi 😅

Masa mkn vitamin pregnancy mcm obimin tu, telan dgn air jus oren or minum air jus oren slps mkn vitamin. Mkn jambu batu ans buah oren dua kali sehari. Mkn juga kurma 7 biji sehari

Masa pregnant haritu setiap kali makan saya banyakkan makan lauk dari nasi. Kalau ada daging lagi banyak saya makan. Alhamdulillah hb saya tak pernah kurang dari 11.

Kalau dah lebih 4 bulan, boleh consume minum air rebusan buah buah kering http://www.wasap.my/+60142659754/tapomb

sepanjang mengandung, sy amalkan jus mamariam.. alhamdulillah hb sy okay! proses brsalin pun x amik masa yg lama

makan foods yg high in iron such as bayam, kerang, brocoli and moreee

sya nk naikn hb low ary tu,,,sya mkn jambu batu

mkn bayam.. minum susu kambing

Senang saja mkn jambu batu😊