Minum air gula kali ke-3

Hai mommy semua. Nak tanya, ada tak mommy yg minum air gula ke-3? Cer share story kt sini. Kita nak kena minum kali ke-3 🥲 #ingintahu #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

sy baru je smlm kena minum air gula kali ke 3😌 sbbnya doc kata air ketuban byk..next week kena scan lagi sekali..

4t trước

alhamdulillah sama juga dgn saya 🥹

ada. sy kena masa 36w. berat naik mendadak. tp result alhamdulillah ok

4t trước

2nd bacaan 6.5.. risau 3rd bacaan ni.. esk pg minum air gula...