Cuci puting

Hai mommy, saya now 35 week. puting saya kerap sakit nyeri, saya cuci tiap hari tapi still sakit sampai rasa nak demam. kena jumpa Dr tak? or tu perkara normal ? 😣#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Klau xtahan sakit yg teramat,blh refer nurse/doktor dkt klinik sis.Sakit jgn d tahan .Klau dorg kata normal,kita kena tahan je sakit tu.🫶🏻

2y trước

okey esok checkup kk saya bagitahu nurse. tapi hari ni mcm lega dah sbb tuam air sejuk