Air susu ibu perah

Hai mommy Saya nk tanya Asi simpan dalam chiller memang macam ni kaa ? Saya perah pukul 8 malam pukul 7 pgi saya bagi dekat si comel #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

Air susu ibu perah
2 Các câu trả lời

Susu ibu ada hindmilk dan foremilk. Selepas mommy simpan susu ni bahagian susu tersebut akan terasing, jdi yang bawah tu ialah foremilk atau susu awal ( lebih cair dan byk air). Sebelah atas ialah hindmilk susu yang lebih nutritious dan berlemak. Boleh google tentang bahagian susu ibu ni untuk pengetahuan ya ;)

ya normal