33minggu 4 hari

hai mommy, saya nak tanya.. kalau kandungan 33minggu 4hari.. normal ke keputihan yg keluar cair meleleh dkt faraj..sbb saya kadang² time tidur pun keluar sendiri, bila bangun or berjalan pun sme.. rse mcm basah je...

1 Trả lời

kalau keputihan puan truk..better puan pergi klnik pakar sakit puan tuk dptkn rawatan kadar segera... jgn bia2kan..or mintk doc chck air ketuban ada leaking tak...kalau leaking pn blh jd mcmtu juga..

2y trước

masa kandungan 28w saya pernah buat lab test utk keputihan. dh kluar result, saya cuma ada jangkitan kuman candida albicans. tp yg skrg ni, keputihan warna putih susu cair ..mse 32w dh checkup doktor kata air ketuban okey n baby normal.