Bengkak susu

Hai mommy! Normal ke kalau 35weeks dah start bengkak susu & macam ada cecair keluar dari nipple kita? Cecair tu mcm putih keruh. Tak pasti susu ke apa. Breast pun start rasa berat, tegang & sakit. #firsttimemom

3 Các câu trả lời

normal bg sy la pasal sy dr ank 1st smpai ank no 3 ni.. kandungan sy cecah 2o minggu jek susu da stat kuar da ..

11mo trước

Susu yg keluar tu mmg warna putih susu atau putih keruh? Ada tips tak untuk surut bengkak?

normal, sy pun mcmtu skrng. tiba2 je basah baju.

Awak rasa breast awak sudah berat kot susu.