Susu formula

hai mommy nk tnya susu ape ye yg okey untuk umur baby 3 bulan.. Sblom ini sya try dumex anak sembelit, s26 gold anak muntah2 😟 saya buntu.. Boleh bagi cadangan x? #first babay

2 Các câu trả lời

Kena try and error susu ni. Sy baby mnum enfalac a+. Nsb alhamdulillah sgt sesuai utk dia. X prnh tukar2 susu. Frst time bagi, dia terus blh accept. Semua ok

3y trước

Wah bestnya mcm ini..

My 2nd baby pn muntah minum s26, sy try similac inte-p baru serasi. Tak pun beli sample untuk try and error susu apa serasi dengan anak 😊😊

3y trước

Tq mummy Sharing2😘😘