bayi 1mggu

hai mommy, nk tnya ada ke yg kena mcm siz... bby bru 4hari kena demam pnas... mula dktr kte kne covid tpi dktr dkt ward kte xptt sbb sy sndri -ve knp bby +ve... check blk mrka kta kuman, ptg ambk drah dh start ok... smlm dktr kte nk ambk sample tulang belakang bby... boleh bgi saran ke, ada kha itu bahaya atau mcm mne sbb mak kta tkut bby cacat... #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

awk nak bby sihat, ikut ckp doctor. bby baru lahir x boleh demam, kalau demam mesti ada something wrong somewhere.