Cek upt lebih dri 6x dkt rumah positif, tpi cek dkt klinik negatif

Hai mommy.. just nk tanya pdpt.. sye irregular period.. last period yg seakan2 spotting 22.10.22.. tpi dh cek upt positif 31.10 baru ni.. byk kli la test sbb nk sahih kan.. then sye repeat lgi cek upt pgi smalam msih positif.. hri ni kononnya nk prgi buat buku pink la, prgi wktu ptg.. kne test urine dkt sana.. tup2 result negatif.. n dktor dia just serah result dkt sye, "negatif, x prgnnt, blh balik" mcm tu je.. confused kjap kami laki bini dkt situ.. adakah tlalu awal usia khamilan sye smpaikn tak blh baca dkt sana?? Ada tak yg mcm sye tapi mgndung? Sye prgi scan belum nmpak kantung..tpi rahim sye mgembang,dnding rhim mnebal dktor kata mgkin prgnnt awl khamilan.. #ingintahu thank you yg sudi jawab..

Cek upt lebih dri 6x dkt rumah positif, tpi cek dkt klinik negatif
4 Các câu trả lời

cek guna upt lain yaa